Ferforje Hizmetleri


Ferforje hakkındabilinnmeyenler kırşehir dilek demir doğrama

Geri dönüşüm atık kutusu, çelik durak, kulübeleri, inşaat balkon demirleri ferforje tasarımları ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Ferforje Nedir?

Ferforje, çelik veya demir malzemelerden yapılan ağır, dayanıklı ve estetik mobilya ve aksesuarların yapımı için kullanılan bir tekniktir.

Ferforje, demir veya çelik malzemelerin ısı ve basınç uygulaması sonucu şekillendirilerek, dövme, kıvırma, kaynak gibi tekniklerle birbirine bağlanmasıyla yapılan bir tasarım ve sanatsal uygulamadır. Ferforje ürünleri genellikle ev ve işyeri mobilyaları, aydınlatma aksesuarları, merdiven ve balkonlar gibi dekoratif elemanlar olarak kullanılır. Ferforje eskiden beri estetik ve funkisyonel özellikleri ile öne çıkan bir malzeme olarak kabul edilir.

Demir Doğrama nedir ?

  • Demirin usta ellerde işlevsel nitelik kazanmasıdır.
  • Demir doğrama imalatları hayatın birçok alanında kullanılır.
  • Sanayi tesislerinde, fuar stantları imalatında, inşaatlarda, imalat sektöründe, otomotiv sektöründe, sanat yapıları ve mimari tasarımlarda vazgeçilmez bir malzemedir.
  • Bu açıdan demir doğramanın önemi birkaç kat daha artmaktadır.
Ferforje nedir? Ferforje Hizmetleri Nelerdir?

Hizmetler

SAW Spiral Kaynaklı ve ERW Kaynaklı Çelik Borular

SAW (Submerged Arc Welding) ve ERW (Electric Resistance Welding) çelik borular, çelik boru üretiminde kullanılan iki farklı kaynak tekniğidir.
Devamı

Ev ve İş Yerleri Dış Balkon

Kırşehir coffeemania dış balkon tasarımı. Ev ve İş Yerleri için Dış Balkon tasarımları ile sizlere Kırşehir ve çevre illerinde hizmet vermeye devam ediyoruz.
Devamı