Kırşehir Satılık 1-15 Ton Su Tankeri

Su tanekeri nedir? Ne işe yarar?

Su tankerleri, su taşıma ihtiyacı olan bölgelerde veya su dağıtımı yapılan yerlere su taşımak için kullanılan dev araçlardır.

Genellikle camii, okul, hastane gibi kamu binalarına su taşımak amacıyla kullanılırlar. Su tankerleri, çeşitli hacimlerde (genellikle yaklaşık 10.000 ila 50.000 litre) su taşıyabilen metal konteynerlere sahip araçlardır. Su tankerleri genellikle kamyonlar üzerinde monte edilir ve su doldurmak veya boşaltmak için tasarlanmış bir pompa sistemi içerir. Su tankerleri aynı zamanda kurak bölgelerde su taşıma ihtiyacı olan çiftliklere veya tarım işletmelerine de hizmet verir.

1 Tondan 15 tona kadar su tankeri imalatımız mevcuttur. Ürünlerimiz kendi imalatımızdır. Galveniz sacdan imal edilmiştir. Kazan içerisinde dalga kıran mevcuttur. Kırşehir ve çevre illerine hizmetimiz bulunuyor. Su tankeri imalatında öncüyüz.

Su tankerlerinin içerisinde bulunan pompa sistemi, suyun doldurulması ve boşaltılması için tasarlanmıştır. Pompa sistemi, su tankerinin içerisinden suyu basınçla çıkarmaya veya doldurmaya olanak tanır. Su tankerleri ayrıca su taşıma işlemi sırasında suyun boşaltılmasını kolaylaştırmak için birçok farklı boyut ve kapasitede boşaltma valflerine sahip olabilir

Hizmetler

Ferforje Hizmetleri

Geri dönüşüm atık kutusu, çelik durak, kulübeleri, inşaat balkon demirleri ferforje tasarımları ile hizmet vermeye devam ediyoruz.
Devamı

SAW Spiral Kaynaklı ve ERW Kaynaklı Çelik Borular

SAW (Submerged Arc Welding) ve ERW (Electric Resistance Welding) çelik borular, çelik boru üretiminde kullanılan iki farklı kaynak tekniğidir.
Devamı

Ev ve İş Yerleri Dış Balkon

Kırşehir coffeemania dış balkon tasarımı. Ev ve İş Yerleri için Dış Balkon tasarımları ile sizlere Kırşehir ve çevre illerinde hizmet vermeye devam ediyoruz.
Devamı